Προσφορά MAGOS TOURS

Παρασκευή, 14 Οκτ 2016

magos tours.pdf

Διαβάστε περισσότερα...

Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για προμήθεια διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας

Τρίτη, 13 Δεκ 2016

Kάντε κλικ εδώ για να δείτε την προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα...

Προσφορά TEZARIS TOURS

Παρασκευή, 14 Οκτ 2016

tezaris tours.pdf

Διαβάστε περισσότερα...

 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Σήμερα 101
Χθες94
Τη βδομάδα 101
Προηγούμενη βδομάδα 476
Το μήνα 101
Προηγούμενο μήνα 1334
Σύνολο 86789
Χρήστες 0
Επισκέπτες 1

Σχολική Βιβλιοθήκη

 

Ο χώρος της Σχολικής Βιβλιοθήκης

Η Σχολική Βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου ιδρύθηκε το 2008 με χορηγία του Ιδρύματος "Ακατερίνη Νικολάου Βουβάλη " και με τη σημαντική βοήθεια και συνδρομή της INTERAMERICAN και του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου. Τα εγκαίνια έκανε ο Δήμαρχος Καλυμνίων και ονομάστηκε "Βιβλιοθήκη Νικόλαου και Αικατερίνης Βουβάλη", στη μνήμη του ζεύγους των μεγάλων ευεργετών της Καλύμνου.

Η Σχολική Βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε ώστε να αποτελέσει:

  • για τους μαθητές : χώρο μάθησης, πληροφόρησης, γνωριμίας και εξοικείωσης με το βιβλίο και την κοινωνία της πληροφορίας.
  • για τους εκπαιδευτικούς : πηγή πληροφόρησης και κατάλληλο μέσο για το σχεδιασμό νέων μεθοδολογιών στις διαδικασίες μάθησης.
  • για το εκπαιδευτικό σύστημα : τρόπο προώθησης της αλλαγής του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος του σχολείου και της αναμόρφωσης των Προγραμμάτων Σπουδών μέσω της ένταξης της Σχολικής Βιβλιοθήκης στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Το ζητούμενο είναι να κατανοηθεί ο ρόλος της σχολικής βιβλιοθήκης ως εκπαιδευτικό εργαλείο που εντάσσεται στην αλλαγή του τρόπου εκπαίδευσης, να αξιοποιηθεί με κάθε δυνατό τρόπο και να αναδειχθεί σε ένα από τα ισχυρότερα εκπαιδευτικά εργαλεία.

 
Joomla Templates: by JoomlaShack